Categorieën
Computers en Internet Mobiel en Telecom

iPhone reparatie Wijnegem

iPhone reparatie Wijnegem

Voor een iPhone reparatie in Wijnegem kan je contact opnemen met De Telefoon Reparatie Winkel. Wij bieden je de mogelijkheid een reparatie bij u op locatie in te plannen. Nu vraag je je vast af hoe dit dan in zijn werk gaat. Ik zal het je uitleggen: Wij hebben een mobiele reparatie bus speciaal ingericht voor het repareren van iPhones. De bus zetten wij bij u voor de deur en repareren uw iPhone ter plaatsen. Na de reparatie test je jou iPhone en als je helemaal tevreden bent krijg je via de mail een factuur en kan je afrekenen. Natuurlijk kan je ook naar onze winkel komen. Hier kan je altijd wachten en meekijken tijdens jou iPhone reparatie uit Wijnegem.

iPhone reparatie Antwerpen

Voor een iPhone reparatie in Antwerpen hebben we dezelfde oplossingen. Je kan bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie of thee wachten terwijl wij jou iPhone repareren. Natuurlijk is het ook mogelijk je iPhone af te geven en even om een boodschap te gaan. De Delhaize zit immers tegenover ons. Ben je druk en heb je geen tijd om langs onze winkel in Antwerpen te komen? Dan is het handig om een afspraak in te plannen bij onze reparatie bus. De bespaart je een hoop tijd.

gemakkelijk een iPhone reparatie inplannen

Wil je snel een iPhone reparatie afspraak inplannen in Wijnegem of omgeving Antwerpen? Dan kan je bellen me ons. Het is ook mogelijk om via onze website een afspraak in te plannen. Op onze website staan alle prijzen en kan je altijd vooraf zien wat de kosten zijn. Zo sta je niet voor verassingen.